Щастя ось воно поруч

Щастя ось воно поруч
Щастя ось воно поруч,
посміхається сонечком,
заглядає промінчиком
в наше віконечко.
Щастя нас зустрічає
в зеленім гаю,
солов'їную пісню
співає свою.
Щастя спраглому серцю
шле дощик ласкавий,
щоб його оживити
на добрії справи.
Щастя ось воно поруч,
у посмішці друзів
і у травах хмільних
на зеленому лузі.
Воно завжди крокує
поруч, друже, з тобою.
Помічай його тільки
запроси в дім з собою.
Приділи йому краплю
своєї уваги
і воно дасть і сили,
любові й наснаги...