Десять років

Десять років
Перший рік – марив тобою.
Другий рік – жив під водою.
Третій рік – майстрував гітару.
Четвертий рік – приїхали санітари.
П’ятий рік – наче ремісія.
Шостий рік – відпустила комісія.
Сьомий рік – видирався на гору.
Восьмий рік – продукуючи твори.
Дев’ятий рік – розтягують на цитати.
Десятий рік – надто довго, щоб пам’ятати…