Рибка-бананка

Рибка-бананка
Все частіше лунають думки про смерть.
Світ навкруги виглядає ворожим.
Рибка-бананка танцює круть-верть...
Гідазепам насторожі.
 
Ми не сприймаємо крик за вікном.
Те, що є вдома і більше нічого.
Курт колись теж жив під мостом.
Музика в серці до болю знайома.
 
Я супроводжую радісну мить
Допоки вона володіє мною.
Хтось написав: “Мы должны жить,
Хоть я этой жизни не стою.”
 
Втомлений подих перед нирком
У ненаситну безодню.
Рибка-бананка пливе “бочком”.
Смерть не приходить сьогодні.