Кожным спевам душы.
Кожным спевам душы
Я плаціла спаўна
За уцеху і сум, і пяшчоту.
Пэўна ,доля рашыць,
Ці з табою быць нам,
Ці вярнуць хоць сляды ад гадоў тых?
Ўсё ж хачу захаваць
Назаўсёды Ў сабе
Ласку пальцаў, што струны краналі.
І таго, хто даваў
Майму шчасцю разбег--
Ці ж забыцца змагу,што кахалі?