Праплываюць мары ,нібы хмары,

Праплываюць мары ,нібы хмары,
Праплываюць мары ,нібы хмары,
Над складанай доляю маёй,
Хоць у гонар знатнае Тамары
І нашу штодзень імя сваё.
Ды ці ж розніца,як я завуся
І ў якія нараклася дні?-
Вось галоўнае,што ў Беларусі
Я свае пусціла карані.
Ганаруся гэтым я сягоння,
Што мой дом тут і моя сям'я.
Прыгажосць мілейшага улоння--
Любая вілейшчына мая.