Штоноч ты блудзіш па снах маіх

Штоноч ты блудзіш па снах маіх
Штоноч ты блудзіш па снах маіх--
Няўжо не спіцца у абдымках жонкі?
Нібы герой рамантычных кніг,
Які з адкрытай сыйшоў старонкі.
У тым бяда,што адзіны ты,
Таму і у сны у свае ўпускаю.
Напэўна ,мроям чуваць матыў,
Што ўпотай сэрца яшчэ спявае.