Я вершы пішу,як умею

Я вершы пішу,як умею
Здаецца,мелодыю шчасця
Выстуквае сэрца маё.
К табе так хачу я прыпасці
Ды сэрца украсці тваё.
Баюся прызнацца ў каханні
Табе,дарагі,любы мой,
Таму замірае дыханне--
Няёмка ад думкі самой.
Прі кожнай сустрэчы нямею,
Калінай ірдзею-гару.
Я вершы пішу,як умею--
Душою сваёй гавару.