Я хочу в мить, що подих чистий має...

Я хочу в мить, що подих чистий має...
Я хочу в мить, що подих чистий має,
Де в небесах видзвонює блакить,
Де ніч дощами в вікна заглядає
І ранок жовтим листям шурхотить.
Де лють і гнів дотримуються посту,
Де відліком не бавляться роки,
Де все так зрозуміло і так просто,
І свіжість губ торкається щоки.