Каноніри, до бою!

Каноніри, до бою!
Ось і прапор чужий…
Каноніри, до бою!
Досить снів, досить мрій,
Трусонемо добою!
Лячно, юнго? Еге ж…
Та повір командиру,
Вороги люди теж,
Отже, смертні у міру.
Діставай свою лють,
Що тих зайд переборе,
Хай той день проклянуть,
Як побачили море!