Я вчора був на виставці фігур...
Я вчора був на виставці фігур,
Їм заздрив мармур – свідок ренесансу,
Приходив вітер – син температур
І викладав із тих фігур пасьянси.
І я тремтів, бо кидало у жар,
Та у душі спліталася сюїта
Від тих фігур, звичайних ніби хмар,
Що відлітали, взявши крихту літа.