Як добре на печі у мами...

Як добре на печі у мами...
Як добре на печі у мами,
Ковтнувши кухлик молока,
Тихенько гратись качанами,
В кутку лякати павука,
Цукеркою дражнити муху,
Шукати жилу золоту,
Булавкою пробити вухо
Та кульчик вішати коту.