Лілея

Лілея
Колишуть аромофантазії
Лілеї з тендітними станами .
Немов би із міста Флоренції
Прилинули думки туманами.
 
Вберуся у сукню квітковую...
В цю мить серпанкову натхненную
Малюю картину я новую,
Чарівную...благословенную...
 
Он-де ремінець із осоки-
Підкреслить дівочую талію.
Суцвіття красу волооку
Гойда вітерець із Італії...
 
Мінливою зграєю ніжною
Зліта оксамит аромату...
Лілейною дивною фіжмою
Прикрасилась сукня багата...
 
 
Акварель автора