Людям дякую і Богу...

Людям дякую і Богу...
Людям дякую і Богу,
Що пишу свої вірші,
В них найшов свою дорогу
І що думи не грішні...
 
Що чарівна рідна мова,
Наче Пісня солов'я,
Ніжний смуток смерековий,
Та величне ще ім'я...
 
Володію незбагненним
Та дарую всім рядки,
Вдовольняюся буденним,
Сивина ввійшла в роки...
 
Та казки всі пам'ятаю,
Що читали ще батьки,
Бо без них не буде раю,
Не розквітнуть васильки.
 
Не розквітнуть сади, доля
І коханої вуста,
Є на все Господня воля
І вона мені свята:
 
Все душею відчувати,
Ніжно пестити слова,
Наче матінка плекати,
Бо вони, як немовля.
 
Дати Віру і Надію,
Надихати на Любов.
З кожним віршем молодію
І вирує моя кров!
 
 
П.В.М. 27.07.2017г