Вітер віти колисає

Вітер віти колисає
Вітер віти колисає:
-спи, моя калино.
Ніжно пісеньку співає,
понад плаєм лине.
Він цілує квіти білі,
стан її дівочий
і шепоче тихо милій,
голубком вуркоче.
Спить калина-посміхнулась ,
віти простягнула,
лиш на мить вона проснулась
та й знову заснула.
Вітер милу колисає,
не зтуливши очі,
сон її оберігає-
сон її дівочий