Кахаю вачыма вясны

Кахаю вачыма вясны
Кахаю вачыма вясны
 
І шчасце сваё берагу,
 
Прыйшоў ты і ў мары ,і ў сны--
 
Я жыць без цябе не змагу.
 
Вачэй тваіх ясны блакіт--
 
Аж нельга адвесці пагляд--
 
Так вабіць мяне ,як магніт.
 
Ці ж будзе дарога назад?
 
Чакаю імгнення сустрэч,
 
Сагрэцца б цяплом тваіх рук.
 
Свайму пачуццю не пярэч--
 
Ты   ж ведаеш,як ты мне люб.
 
Аддаўшы мне сэрца сваё,
 
Сказаў ты,што мой назаўжды.
 
І стала прызнанне тваё
 
Крыніцай гаючай вады.