У тваім абліччы сінявокім

У тваім абліччы сінявокім
У тваім абліччы сінявокім
 
Рысы вельмі вабныя знайшла.
 
Для мяне ты быў калісь далёкім,
 
А цяпер--аж сэрцам прарасла.
 
Наталяю смагу пацалункам,
 
Песня ласкі будзіць па начах.
 
Ад такога шчасця-падарунка
 
Неба аж хістаецца ў вачах.
 
Я твой позірк ,рызыкоўна-сіні,
 
Пранясу з сабою праз гады.
 
Мне б не захліпнуцца ва ўспамінах...
 
Хай лепш квецень захлісне сады.