Яшчэ і сёння адчуваю

Яшчэ і сёння адчуваю
Яшчэ і сёння адчуваю
 
Цяпло тваіх гарачых рук.
 
Душа,нібы струна, іграе
 
Пад сэрца трапяткога стук.
 
Кахаць цябе не забароніш,
 
Іду--са сцежкі не саб'еш.
 
Хоць ты ужо і не палоніш,
 
 А ўсё ж забыцца не даеш.