Тайна моя светлая

Тайна моя светлая--
Залацінка-мроя,
Не схаваць сакрэту мне,
Быць хачу з табою.
Быць хачу жанчынаю,
Мог бы здагадацца--
Каб навек адзінаю
Для цябе застацца.
Ды як ні старалася,
Быў з другой ты ў змове...
Песня абарвалася
На высокім слове.
Не схаваць сакрэту мне.
Быць хачу з табою.
Тайна мая светлая--
Залацінка-мроя.