Быць мне лепш без цябе
Быць мне лепш без цябе,выбачай.
Адзіноты не стану баяцца.
Не паклічу цябе:"Выручай!"
Словам гэтым табе не натхняцца.
"Развітайся ты з ім ,адпусці"--
Чую--вішня шапоча ля хаты.
Ёй яшчэ і квітнець, і расці,
Толькі я ,я у чым вмнавата?