Прыгажуняй сябе не лічу,

Прыгажуняй сябе не лічу,
 
  Мне б каханай застацца жанчынай.
 
  Слоў ласкавых чакаю,хачу
 
  Ад цябе,дарагі мой,адзіны.
 
  Хто ж у гэтым мяне папракне,
 
  Што жадаю быць проста шчаслівай?
 
  А за сэрца сваё страшна мне :
 
  Колькі ж буду такою  маўклівай?