Зима-це ти

Зима-це ти
ТИ останній ковток зими.
Місяц лютий. Десь двадцять восьме.
Не стой на порозі. Йди.
Мене кличе весна у гості!

Я любила тебе, Зима!
Щиро, наївно, без тями...
А тепер, вже нічого нема...
Моє серце неначе камінь.

Відпускаю під три чорти!
Не тримаю на тебе зла.
Не стой на порозі. Йди.
Мене кличе до себе весна!

Ти не здатна любити, люта,..
І погода твоя - зрадлива!
Я не хочу с тобою бути.
І без тебе буду щаслива!