Тетраграматон

Тетраграматон
Щось, що більше за життя…
 
 
Точно у лиху годину
Монстр зажере людину,
Бо не має почуття.
Все це більше за життя.
Навіть якісну молитву,
Ідучи в останню битву,
Не читай до забуття.
Бог є більшим за життя.
Та людина править світом.
Під Його постійним гнітом
Відправляє каяття.
“Я” – це більше за життя.
“Я” веде нас до могили.
Прагне, щоб ми не змінили
Его’ві на співчуття.
Слово більше за життя.
Словом є Його ім’я.