Коли падаэш вниз, пiднiматися бiльше не хочеш...
Небо впало на плечi
I згасаэ поволi
життя,
Все що сказане було,
тепер недоречно,
Крок у прiрву,
не зупиняй,
вже нема вороття...
В грудях знову щемить,
Не вiд страху,
про все скажуть очi,
Коли падаэш вниз,
пiднiматися бiльше не хочеш...