Він любить писати вірші, ховаючи сенс між рядками
Він любить писати вірші, ховаючи сенс між рядками
Коли до вікна на вшпиньках крадеться ніч,
Складає докупи думки , так старанно, немов орігамі,
Лишаючись з сумом , один на один, все частіш.
Він часто питає себе : «В чому сенс існування?»
Та відповідь, друже мій ,ти не спіши віднайти.
Я дам тобі відповідь на усі запитання,
Лиш,що на душі ти мені розкажи…