Квіткове розмаїття

Квіткове розмаїття
Яскравий килим барвами співає,
Мажорних нот тремтять тендітні звуки.
І теплим ранком квітка оживає
Листочки ніжні тягне, мовби руки.
Залопотять долоньки - "Браво! Браво!"
За Сонцем, повертаються суцвіття.
А квітка в очі зазирне лукаво -
Прокинеться барвисте розмаїття...
 
Акварелі автора