Полуничний край

Полуничний край
Теплий вечір дихає весною.
Гомін міста тут поволі стих.
Світлий місяць розмовля зі мною,
Мружить око з-понад сірих стріх.
 
Трави травня зеленню лоскочуть .
Червень - жменю ягід подає.
І шепочуть полуничні ночі,
Що за скарб чарівний в мене є.
 
Це тому вночі я чую ніжний
Стиглих ягід дивний аромат.
Ве'сни лине подих і маніжить.
Місяць - ніби золота дукат.
 
Тільки ніч розвісить снів завісу -
Оживає зелені розмай:
Там, далеко, за морями лісу,
Квітне десь мій полуничний край.
 
Графіка автора