Менi снився прапор країни.

Менi снився прапор країни,
Та вiн був увесь у кровi.
Я бачила в мiстi руїни,
Я бачила смертi чужi. 

Менi снилась жiнка старенька,
Яка залишилась одна.
Стояла, ридала бiдненька,
I в мене по щоцi сльоза.

Я бачила, як убивають
Братiв своїх рiднi брати.
По небу жахливо лiтають
Убивцi людей - лiтаки.

Я бачила смертi i сльози,
Я чула молитви людей.
Над небом були сiрi грози,
I танки пробитих броней.

I все це мене захлеснуло,
I сльози з очей, як рiка.
Дивлюсь, а там смерть промайнула.
Хiба ж то такеє бува?

Прокинулась (бiльше не спала).
Жахливий той сон i та мить.
Я довго на мiсцi стояла.
Я думала: "Як далі жить?"