Гілки й коріння всього роду

Гілки й коріння всього роду
Дитина чахне на очах,
недуга підкосила сили.
Важкий, аж надто,її шлях
їй світ давно уже не милий.
 
Сумують мама і татусь,
до Бога їх молитва лине-
гіркий і нелегкий той груз,
дивитись як дитина гине.
 
Секунда милого життя
цінніше всіх богатств на світі.
Майнула.Ось і небуття,
для когось сонце вже не світить.
 
Шануймо діточок своїх-
гілки й коріння всього роду.
Молімося, щоб гіркий плід
не обернув життя в негоду...