Ти все ще віриш?

Ти все ще віриш?
Ти все ще віриш в путінську любов?
Немає й близько цього поняття.
Він люто проливає людську кров
Та забирає божий дар – ЖИТТЯ!
Ти все ще віриш, що вони брати?
А хто ж на нас гармати направляє?
Вони согодні перші вороги.
І правди іншої тепер немає…
Ти все ще віриш?!