Да тех, терзающых Стрыльце зь

Да тех, терзающых Стрыльце зь
Мы тут зарэ вам фшпарым
Ны j такых шэ шызарняв,
Шо аж дэсь в мотыкаjлах
Ув алахыj зь азь 6.
А то, бач на собаку,
Він ля нам дырку ф сраку сь!
Хы, га-гы, зарэ дасьць німць
Нам, Солдатам, дранэць.
 
Ну, іj во: сохраняем
Всэ, шо е ва ш сфінарак.
А не тоКі зь в Казачкы
Дэся j в Яновы в щэль.
От оно і зобачтэ,
Чы мы дурынь важ надто,
Чы тово но ужарымш,
Шо завэльмо мудрэць. ... ну, тут фото ныдобрэ.
Бы й гармоня там дэсь