Несбывшееся

Несбывшееся
Непазбыўнае.
 
Яна – пайшла…
А я – застаўся…
Куды пайшла?
Чаго – сяжу?
Імя дзяўчынкі – Кася... Каська…
Даўно зышла,
а я ў той бок ўсё гляжу…
 
Бывае так.
Звядзе – Сустрэча…
І, нават, Час здарыўся – Разам!
А робім нешта недарэчнае,
і – нелагічна-несуразнае…
 
Была – і знікла…
Так вось атрымалася…
І трэба дАлей жыць, трымацца.
Дзяўчынка ёсць у Сьвеце – Кася…
Імя – цудоўнае для шчасця!
*+*