Я вітаю вас, друзі

Я вітаю вас, друзі
Я вітаю вас, друзі,
Допоки ми є незабутими,
Доки в жилах рахує
Останні роки метроном,
Потім прийде чума,
Хтось поляже під Крутами,
Ну а хтось із червоним тоді
Повінчається злом.
Я вітаю вас, представники
Найщирішої молоді,
Що готові пізнати
Безмежного Всесвіту суть,
Доки ваші серця
Не застигли у холоді,
Доки ви не змінили
Свої сподівання на лють.
Ви не стійте у дверях
Тінями схилившись тривожними,
Ви сідайте за стіл,
Бо в ногах, кажуть, правди нема,
Чарки не для того,
Щоб стояти порожніми,
Хто з нас Каїн, хто Авель,
Уже розсудила Судьба.