Не знаю, може Ви й щасливі

Не знаю, може Ви й щасливі
Не знаю, може Ви й щасливі
В своїй буденності, проте
Із Вами сняться сни цнотливі,
В яких мій сніг – і той цвіте.
І небо там таке глибоке,
Що будьте певні повсякчас:
Я не порушу звичний спокій,
Який щодня цілує Вас.