Незаплямована душа

Незаплямована душа

Аудиозапись

Така ще геть незаплямована
На сміттєзвалищі душа.
Гріхами ще не загартована
Себе навмисно спокуша.
 
Де раз-там два.І три й чотири...
Несе тебе в польот світів,
Що не знайшлися в цьому мирі,
Завчасно стрівши далечінь.
 
Думки і мрії...Все сплелося.
Летиш,летиш...Та не в літи.
І вибилось зерно з колосся-
Не прорости в дзвінкій тиші.
 
Залишивши по собі пам"ять
Омиту матері слізьми,
Щоночі вони серце краять,
Та не рятують у пітьмі