Мій любчику!

Мій любчику!
Мій любчику!
 
Твоя душа - і ніжна, і ласкава;
Горнусь до неї з трепетом щомиті.
Вуста - смачні, неначе тепла кава;
П'янкі цілунки - вкрай несамовиті!
 
Яке то щастя - чути краєм вуха...
Твій шепіт...і вміщати Вічність! Мить -
Не поспішай, мій любчику, не рухай!
Тебе, собою, хочу оповить.
 
З'єднати все, і стук сердець, в єдине!
Тебе вмістити у собі...до ляку...
Збігають швидко лічені години.
Я хочу...
зупинити їх...
всіляко.
17 06 2017 р
Вікторія Р
Інтимна лірика