Весни кольоровий мазок

Весни кольоровий мазок
Весни кольоровий мазок
І жабок співоче кум-кум...
Розквіт білосніжний бузок
І пахне, як ніжний лукум.
 
Розмаєм квітує земля;
Я слухаю вранішню тишу...
Вже сонечко гріє здаля,
А вітер вербою колише.
 
Зелені та пишні горби!
П'янію від запаху м'яти...
Летять до гнізда голуби,
Лелеки вернулись на хату...
03 06 2017 р
Вікторія Р