Я дивлюся у сни

Я дивлюся у сни
У глухої стіни,
Підім’явши перину,
Я дивлюся у сни,
Наче в Рай скрізь шпарину.
Може, янголи там,
Може, спогади давні,
Лупить Місяць в там-там,
Притчі каже забавні,
Крутить зоряний вир,
Сіє світло в народах,
І чека поводир,
Той, що ходить по водах.