Не втечеш (українською)

Не втечеш (українською)
А я хочу, щоб ти дивився мені в очі,
Адже в них ще колоситься тиха нива.
Я на тебе чекатиму кожної ночі.
Не завадять мені ані сніг, ані злива.
 
Ти згадай мене в ніч на Івана Купала,
Мої очі, вінок та уквітчане плаття.
Якщо буде здаватись, що тебе не чекала,
То шукай мене в лісі, йди на світло багаття.
 
Йди на пісню мою, що почуєш біля тополі.
Ти знайдеш мене , місяць стежку тобі покаже.
«Чуєш? Ти не втечеш від своєї долі» -
Так бабуся моя, чарівниця старенька, каже.