З тобою

З тобою
Далеко ти, та я з тобою
Ти пам’ятай про це завжди,
Мене відчуй, торкнись рукою,
Заплющив очі, уяви.
На вушко щось тобі шепочу,
За шийку ніжно обіймаю,
В твоїх очах тонути хочу,
Себе я ледь в руках тримаю.
Частіше згадуй ти мене,
І подумки приходь на каву,
Відчую й пригощу тебе,
Та усміхнусь тобі ласкаво.
В щоденній метушні й турботі
Зникаємо ми з головою,
В родині, вдома, на роботі…
Та серце зв’язане з тобою.
На мить у спогади порину,
І тепло на душі стає,
Душею я до тебе лину,
Бо знаю, ти у мене є.