Сьогодні знову бачив воїнів, з АТО...

Сьогодні знову бачив воїнів, з АТО.
Один розповідав як школярі, як діти,
Там просять їм морозова купити
І скільки люду, уже вбито.
Можливо нам не зрозуміти,
Що нам пора ще жити,
Що ще нас час...
Країна наша встала і не зломилась.
Чи то наш дух, чи то господь, нас спас.
І не змирилась вона ще, що схід не наш,
Ми боремось, бо ми українці.
Доля наша, знов змінилась,
Воля наша, знов заворушилась.
Нехай тікає с землі нашої, весь фальш.
Ми українці, ми є у всьому світі.
Хай б'є нас брат, хай друзі нас лишать,
Та тільки їм потрібно пам'ятать,
Що весла козаки, не сушать...