Хай (укр)

Хай світить сонце,
Хай небо буде голубе.
Хай сохнуть сльози на щоці,
Хай більш не сумує мати.
Хай дочекається вона и те'бе, и тебе'...
Не треба нам багато знати,
Щоб усіх загиблих пам'ятати .
І хай діти наші, будуть мирно спати.
Хай люди будуть будувати,
Хай неньку Україну, будуть підіймати.
Нехай лишають заборони,
Хай лиш здобудуть
Жовте жито й блакитне небо....