Чорний ворон

Чорний ворон
Крякоче чорний ворон, все хоче розказати,- як будеш існувати:
Чи то на волі чи в кайданах;
Чи в пеклі чи на хмарах раю.
По правді кажучи, не тобі це обирати.
За тебе вибір зроблено.
А ким?
Тобі не треба знати.