Життя мов копійка котиться

Життя мов копійка котиться
Життя мов копійка котиться,
Дзеленьк – і уже нема,
Прости мені, Богородице,
Що я його не трима.
Його запахи полинові
Тривожать буття моє…
А може… розкажеш Синові,
Що я на Землі ще є?
Що поміж добром і злобою
Тримаю баланс сяк-так,
І навіть кохати пробую,
І в тому шукаю смак…