Я бачив слід єдинорога

Я бачив слід єдинорога
Світилась місячна дорога,
Зірковий тихо танув лід,
Я бачив слід єдинорога
І дивний папороті цвіт.
Повітря дарувало ласку,
Імлою дихав старий ліс,
Це був не сон – звичайна казка,
Яка спустилася униз.