Вікна плачуть... Гіркі сльози...
Аудиозапись
Вікна плачуть... Гіркі сльози
Залишились на долонях,
Студять їх зими морози,
Іній слід лишив на скронях...
Куди йду уже не бачу
І нікого не питаю,
Сам собі я не пробачу,
Коли втрачу долю раю...
Сам собі суддею буду,
Розіб'ю у кров долоні,
Як тебе колись забуду,
Твої очі, бо в полоні
Був і маю ще надію
Зазирнувши потонути,
В них одних я молодію,
А без них й мені не бути...
Виконує автор музики М.Кузьміч-Жогло.
П.В.М. 13.02.2016г.