За стеклом (на украинском языке)

За стеклом (на украинском языке)
ЗА СКЛОМ - 1: іспит
 
Ти за склом,
А крізь шиби – щебет:
За вікном –
Черешневий червень,
Під вікном –
Розпечений кремінь,
За столом
І кредит, і дебет –
Ти за склом…
 
09.06.2017
 
ЗА СКЛОМ - 2: повз життя
 
Ти за склом,
А крізь шиби – щебет:
За вікном –
Черешневий червень,
Під вікном –
Розпечений кремінь,
А над ним
Не вітер, лиш легіт –
Ти ж за склом…