Подруге-ночи (на украинском языке)
Ніч розпатлана і розхристана,
Срібноока і непокірна.
Як циганка, бряжчить моністами,
Неймовірна і легковірна.
Ніч весела і незлопам’ятна
Зорі сипле з вузьких долоньок…
…У скарбничці твоєї пам’яті
Зір немає – лиш сліз солоність.
03.09.2017