Начакловує вітер шкоду

Начакловує вітер шкоду
Начакловує вітер шкоду,
Лісовий надирає чуб,
Буде поле ковтати воду
Пересохлістю чорних губ.
Блискавиці майнуть парадом,
Грім зіграє гучний госпел,
І довкола насіє граду
(невеликий буде помел).
А коли у небеснім світі
Перехочуть робити це,
Стане сонце тоді ловити
У калюжах своє лице.