Як тільки ніч почує волю

Як тільки ніч почує волю
Як тільки ніч почує волю
І зробить у майбутнє крок,
Розкриє небо парасолю
З жовтавим поглядом зірок,
Помастить сріблом плин річковий,
Гукне совою далину,
То місяць випливе казковий
І сяде знов на мілину.