Малюють спогади ночами...

Малюють  спогади ночами...
Малюють спогади ночами,
Де ми були,як у раю,
Там поєдналися вустами,
Біля берізки у гаю...
 
Раділи ноги стиглим росам,
Були палкими всі слова,
Шукав я квітки твоїм косам,
Казав:"Ти, Мавка лісова"...
 
Твій сміх летів,лунав довкола,
І себе бачив я в очах,
Нам не забути це ніколи,
Хоча літа вже на плечах
 
І білий сніг покрив волосся,
Торкає брови ще густі,
Не все,що мріяли,збулося,
Але ті ж мрії не пусті...
 
Ти, намалюй мені кохана
Знов нашу ніжну, темну ніч,
Бо лише ти у ній жадана,
Ми там з тобою віч-на-віч...
 
 
П.В.М. 19.07.2012г.